Interieurontwerp bedrijf

Tijd- en kostenbesparend
Optimale ruimtebenutting
Klantgerichte indeling
Nazorg en ondersteuning

Druk, maar altijd op zoek naar verbetering

Herkenbaar? Als ondernemer ben je elke dag druk bezig met het runnen van jouw bedrijf. Of het nu een winkel, kantoor, sportschool of praktijk is: jouw dagen zijn gevuld met belangrijke beslissingen en eindeloze taken. Je hebt weinig tijd om na te denken over de details van je interieur, maar je weet dat een inspirerende en functionele ruimte essentieel is voor het succes van je bedrijf…

Maatwerk interieurontwerpen die jouw bedrijf laten groeien

Ondanks een drukke agenda, streeft elk bedrijf naar verbetering. Zo zijn er ook grote kansen op het gebied van het interieur en exterieur van bedrijven. Er wordt vaak niet stil gestaan bij de impact van een strategisch interieurontwerp waar doordachte keuzes worden gemaakt om de omzet te verhogen, efficiënter te kunnen werken en een unieke beleving te creëren. Ons team van interieurspecialisten ziet kansen waar jij ze misschien niet ziet en weet precies hoe je de indeling en uitstraling van je ruimte kunt optimaliseren om je bedrijfsdoelen te bereiken. Wij maken jouw visie werkelijkheid!

Van visie naar realiteit

Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen en kenmerkt zich door zijn eigen wensen en behoeften. Het interieur is een weerspiegeling waar dit verhaal tot leven komt. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw ambities en uitdagingen als ondernemer. Door het stellen van de juiste vragen kunnen we een goed concept uitwerken. Jouw tijd is schaars, daarom nemen we de leiding in het vormgeven van jouw visie tot een tastbaar ontwerpplan.

Ons team van ontwerpers, projectmanagers en vakmensen gaan verder dan alleen functionaliteit en esthetiek. We willen een ruimte creëren die niet alleen jouw operationele behoeften vervult, maar ook de merkidentiteit van jouw onderneming weergeeft. Materialen, kleuren, verlichting en andere elementen worden zorgvuldig gekozen om een verhaal te vertellen dat past bij jouw klanten, medewerkers en partners.

Van de eerste schets tot de laatste afwerking, we streven naar perfectie. Elk detail in het interieurontwerp draagt bij aan het succes van jouw onderneming!

Winkelinrichting: creëer een winstgevende en efficiënte winkelomgeving.
Kantoorinrichting: ontwerp een productieve en inspirerende werkplek.
Sportschoolinrichting: bied een moderne en motiverende fitnessruimte.
Praktijkinrichting: zorg voor een professionele en gastvrije omgeving.
Decoproject beeldmerk

Interieurprojecten van inspirerende opdrachtgevers

Laat je inspireren door de projecten van ondernemers zoals jij, die hun bedrijf hebben getransformeerd met een passend interieurontwerp:

Healthclub Wellactief

900 vierkante meter aan sportruimte in het centrum van Lunteren. Bekijk de realisatie van dit fitness project!

Sportschool XXL Nutrition

Bekijk de nieuwe sportschool van XXL Nutrition. Het ontwerp en de opvallende verlichting zijn perfect in lijn met de herkenbare huisstijl van de opdrachtgever.

Lucien Wilrijk Flagship store

In de nieuwe flagship store van Lucien Wilrijk zijn klanten veel relaxter. Lees hier meer over het retailproject voor fietsenketen Lucien.

Bauer Sport Wettingen (CH)

Voor Cannondale hebben we een Brand Store gebouwd in de bestaande winkel van Bauer Sport Wettingen in Zwitserland. Bekijk project!

Expert s-Heerenberg

De elektronicawinkel in ‘s-Heerenberg is een onderdeel van Expert. De taak aan ons om de franchise formule te realiseren!

La Souris Hilversum

La Souris is een trendy merk met hun scooters en fatbikes. Een echte voorloper in de branche!

De Mooij Fietsen

De E-bike specialist uit Bergen op Zoom waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Specialized Hamburg

Een strakke, gestroomlijnde winkelinrichting vol passende belevingen in de brand store van Specialized in centrum Hamburg.

Lus Elektro Diest

Van ontwerp tot realisatie: een sfeervolle elektronicawinkel voor Lus Elektro in Diest.

Ammonite hotel

Sfeervol dineren en overnachten in het Ammonite hotel en restaurant in Amsterdam.
Decoproject beeldmerk
Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven