Decoproject beeldmerk

Franchise winkelformule Expert

Franchise formule en realisatie in ‘s-Heerenberg

Decoproject beeldmerk

Uitdaging van de Expertwinkel in ‘s-Heerenberg

Werken met de bestaande franchise formule van Expert

De elektronicawinkel in ‘s-Heerenberg is een onderdeel van Expert, een franchise winkelformule. Voorheen zat de locatie een paar straten verderop, maar ze hebben nu hun intrede gedaan in een oud bankgebouw. Dit zie je direct terug als je voor het pand staat: het wordt namelijk omringd door grote palen ter beveiliging. De taak aan Decoproject om het te verbouwen naar een elektronicazaak!

Decoproject beeldmerk

Aanpak​ van een franchise formule voor
Expert s-Heerenberg

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Één van onze designers heeft binnen de richtlijnen van Expert een passend ontwerp gemaakt voor de nieuwe winkel van Expert ‘s-Heerenberg. We waren gebonden aan het toepassen van bepaalde uitingen. Denk aan de herkenbare oranje kleur, zichtbaarheid van het logo, het ontwerp van de balie en product podiums. Op basis van het bestaande concept hebben wij een aantal punten aangepast in overleg met de eigenaar van de winkel uit ‘s-Heerenberg.

Winkelinrichting Expert 's-Heerenberg

Decoproject beeldmerk

Resultaat van Expert s-Heerenberg

Overzichtelijk met de juiste verlichting

Vanaf de entree is de winkel erg open, licht en overzichtelijk. Door de duidelijke navigatie van de productgroepen, weet je direct waar je moet zijn. De balans tussen het aantal producten en de ‘lege ruimte’ is erg goed. Er kunnen veel producten in de winkel staan, maar het oogt niet té vol. Ook hebben we gewerkt met (LED) verlichting. Dit zie je terug langs alle oranje lijnen verwerkt in koofjes, maar ook in de productschappen. Zo worden de producten éxtra goed uitgelicht.

De inbouwwand

De inbouwwand met aan beide kanten ruimte om zowel in de winkel als aan de gevel producten te tonen, is bij binnenkomst direct een opvallend onderdeel van de winkel. Het oogt modern door het staal, hout en Expert-oranje vakken.

Decoproject beeldmerk

Een mooie samenwerking tussen Expert
s-Heerenberg en Decoproject

Binnen de richtlijnen van Expert

Uiteindelijk is het resultaat erg strak en fris geworden. Een perfecte mix tussen de smaak van de franchisenemer en Decoproject, binnen de richtlijnen van Expert. Door de nieuwe winkelinrichting verwachten wij dat de werknemers hun klanten nog efficiënter kunnen bedienen.

Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Scroll naar boven