Logo Decoproject Wit

Multibrand store

Decoproject beeldmerk

Jouw identiteit in een multibrand store

Always ahead

Dat is een uitdaging! Je moet natuurlijk rekening houden met diverse huisstijlen van de merken die jij verkoopt, maar je wilt ook jouw eigen identiteit toevoegen aan het interieur. Met jouw winkelinrichting kun jij je onderscheiden van andere multibrand stores en jouw toegevoegde waarde tonen. Zo haal je de consument over om de uiteindelijke aankoop in jouw winkel te doen!

Multibrand store concept EP Beerepoot

Decoproject beeldmerk

Voordelen van een multibrand store

Tijd voor verandering

Omdat je meerdere merken van één productcategorie verkoopt, geef je de koper de kans om opties te bekijken & prijzen, kenmerken en specifieke vereisten te vergelijken. Wel is het hierbij belangrijk dat je in het winkelinterieur zorgt voor overzicht en rust. Een duidelijke winkelrouting met juiste zichtlijnen en een logische indeling van de productcategorieën.

Decoproject beeldmerk

Wat is jouw meerwaarde als multibrand store?

Toegevoegde waarde

Een merk wordt meestal in meerdere winkels aangeboden, maar voor welke winkel kiest de consument om zijn aankoop te doen? Hier komt jouw toegevoegde waarde om de hoek kijken. Als multibrand store verkoop je meerdere merken uit één productcategorie. Om jouw meerwaarde als winkel te tonen en dus de consument te overtuigen om de aankoop in jouw winkel te doen, kun jij je onderscheiden met een unieke winkelinrichting. Denk aan een prettige winkelsfeer, een unieke beleving en mogelijkheden om contact te maken met het personeel (zoals een service desk of zitjes voor een kop koffie).

Multibrand store winkelinrichting Kees de Mooij - interieur fietsenwinkel

Decoproject beeldmerk

Merken waar wij voor werken

Portfolio

Onze aanpak, service en producten zijn maatwerk. Elke opdrachtgever is in onze ogen uniek en heeft zijn eigen verhaal. Zowel de grote merken als de kleinere (start-up) merken. Wij ontwerpen, produceren & monteren projectinrichtingen voor merken waar wij trots op zijn.

Multibrand store winkelinrichting elektronica Lus Diest

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw project aan de slag te gaan

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven