Logo Decoproject Wit

flagship store concept

Decoproject beeldmerk

EEN FLAGSHIP STORE PASSEND BIJ JOUW IDENTITEIT

Always ahead

De inrichting van een flagship store is voor elk merk anders. Het is het paradepaardje van jouw merk. Iets om trots op te zijn en waar je mee mag pronken. Daarom realiseren wij uitsluitend flagship concepten op maat. Belangrijk zijn het winkelgemak en de beleving die daarbij vrij komt. Door onze jarenlange ervaring in de retail weten wij als geen ander welke uitdagingen zich voordoen in de retailbranche. Hoe de markt beweegt, wat terugkerende kansen en bedreigingen zijn en op welke manier we het beste resultaat voor jouw organisatie behalen met de juiste interieurinrichting.

Decoproject beeldmerk

Wat is een flagship store?

Unieke belevingen

Een unieke beleving – Er zijn verschillende aspecten belangrijk om rekening mee te houden: de herkenbaarheid, stijl en uitstraling van het merk maar soms ook de integratie met de respectievelijke omgeving. De lokale winkelbezoekers kunnen aspecten van de omgeving herkennen in de winkel en het verkooppersoneel voelt zich op zijn gemak door de fijne sfeer. Het ontwerp en de uitstraling van een flagship store is beduidend anders dan een brand store. Bezoekers wensen een unieke beleving te ervaren. Uiteindelijk versterkt het jouw merkimago en klantloyaliteit.

Flagship store concept Specialized München - projectinrichting door Decoproject

Decoproject beeldmerk

Merken waar wij voor werken

Portfolio

Onze aanpak, service en producten zijn maatwerk. Elke opdrachtgever is in onze ogen uniek en heeft zijn eigen verhaal. Zowel de grote merken als de kleinere (start-up) merken. Wij ontwerpen, produceren & monteren projectinrichtingen voor merken waar wij trots op zijn.

Decoproject beeldmerk

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM MET JOUW PROJECT
AAN DE SLAG TE GAAN

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

WAAR ZET JIJ OP IN?

Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven