Logo Decoproject Wit

Mobiliteit

Decoproject beeldmerk

Een innovatief en winstgevend interieur voor jouw fietsenwinkel

Always ahead

Wij zijn er voor ambitieuze organisaties. Het is onze missie om samen met jou een passend interieur voor jouw fietsenwinkel te bedenken, ontwerpen en bouwen. Op een innovatieve en verrassende manier. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in de interieurbranche en sturen we op betekenisvolle belevingen in jouw fietsenwinkel!

Store design by Cannondale Global Retail Creative Services

Decoproject beeldmerk

Herkenbaar probleem?

Tijd voor verandering

Heb jij een onoverzichtelijke winkel? Komen jouw fietsen en accessoires niet goed tot uiting door verkeerde verlichting? Wil je graag nieuwe klanten aantrekken en binden aan jouw fietsenwinkel? Of wil je gewoonweg jouw winkelinrichting professionaliseren? Dan kan het aanpakken van jouw fietsenwinkel interieur de uitkomst zijn!

Decoproject beeldmerk

eXPERTISE IN MOBILITY RETAIL DESIGN

Meer dan vijftien jaar ervaring

Al meer dan vijftien jaar ontwerpen wij winkels, shop in shop concepten, beursstands en andere ruimtelijke uitingen voor de mobiliteitsbranche. Zowel voor fietsenmerken en fabrikanten als voor winkelformules en individuele winkels. Door onze jarenlange ervaring in de markt weten wij als geen ander welke situaties zich voordoen in de retailbranche. Hoe de markt beweegt, wat terugkerende uitdagingen zijn en op welke manier we het beste resultaat voor jouw organisatie behalen met de juiste interieurinrichting.

Fietsenwinkels
Beursstands
Experience centers
Landen
Fietsenmerken
Shop in shop concepten
Multibrand store winkelinrichting Kees de Mooij - interieur fietsenwinkel

Decoproject beeldmerk

Merken waar wij voor werken

Onze aanpak, service en producten zijn maatwerk. Elke opdrachtgever is in onze ogen uniek en heeft zijn eigen verhaal. Zowel de grote merken als de kleinere (start-up) merken. Wij ontwerpen, produceren & monteren projectinrichtingen voor merken waar wij trots op zijn.

Specialized München flagship store door Decoproject

Fietsenwinkel interieur op maat

Samen creëren we passende projectinrichtingen die een aanvulling zijn op de identiteit van jouw fietsenwinkel en merk. Wij denken mee met jouw dagelijkse uitdagingen en bekijken het project vanuit jouw toekomstvisie, strategie en doelstellingen. Hierdoor is elk ontwerp anders. Wij maken interieurconcepten die voorbereid zijn op de toekomst, doordat het fietsenwinkel interieur past bij jouw missie en visie.

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw project
aan de slag te gaan

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt, is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Nach oben scrollen