Logo Decoproject Wit

Mobiliteit

Decoproject beeldmerk

Een innovatief en winstgevend interieur voor
jouw fietsenwinkel

Always ahead

Wij zijn er voor ambitieuze organisaties. Het is onze missie om samen met jou een passend interieur voor jouw fietsenwinkel te bedenken, ontwerpen en bouwen. Op een innovatieve en verrassende manier. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in de interieurbranche en sturen we op betekenisvolle belevingen in jouw fietsenwinkel!

Store design by Cannondale Global Retail Creative Services

Decoproject beeldmerk

HERKENBAAR PROBLEEM?

Tijd voor verandering

Heb jij een onoverzichtelijke winkel? Komen jouw fietsen en accessoires niet goed tot uiting door verkeerde verlichting? Wil je graag nieuwe klanten aantrekken en binden aan jouw fietsenwinkel? Of wil je gewoonweg jouw winkelinrichting professionaliseren? Dan kan het aanpakken van jouw fietsenwinkel interieur de uitkomst zijn!

Decoproject beeldmerk

Expertise in mobility retail design

Meer dan vijftien jaar ervaring

Al meer dan vijftien jaar ontwerpen wij winkels, shop in shop concepten, beursstands en andere ruimtelijke uitingen voor de mobiliteitsbranche. Zowel voor fietsenmerken en fabrikanten als voor winkelformules en individuele winkels. Door onze jarenlange ervaring in de markt weten wij als geen ander welke situaties zich voordoen in de retailbranche. Hoe de markt beweegt, wat terugkerende uitdagingen zijn en op welke manier we het beste resultaat voor jouw organisatie behalen met de juiste interieurinrichting.

Decoproject beeldmerk

Merken waar wij voor werken

Onze aanpak, service en producten zijn maatwerk. Elke opdrachtgever is in onze ogen uniek en heeft zijn eigen verhaal. Zowel de grote merken als de kleinere (start-up) merken. Wij ontwerpen, produceren & monteren projectinrichtingen voor merken waar wij trots op zijn.

Specialized München flagship store door Decoproject

FIETSENWINKEL INTERIEUR OP MAAT

Samen creëren we passende projectinrichtingen die een aanvulling zijn op de identiteit van jouw fietsenwinkel en merk. Wij denken mee met jouw dagelijkse uitdagingen en bekijken het project vanuit jouw toekomstvisie, strategie en doelstellingen. Hierdoor is elk ontwerp anders. Wij maken interieurconcepten die voorbereid zijn op de toekomst, doordat het fietsenwinkel interieur past bij jouw missie en visie.

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw RETAILCONCEPT
aan de slag te gaan

Of je nu een compleet retailconcept wilt creëren of je bestaande concept wilt vernieuwen, wij staan voor je klaar om je te begeleiden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we samen een retailconcept kunnen ontwikkelen dat niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert.

Waar zet jij op in?

Multibrand store winkelinrichting Kees de Mooij - interieur fietsenwinkel

Logo Decoproject Wit
Mis het niet!
Ontvang inspiratie, trends, projectverhalen, events en veel meer direct in je mailbox.
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie van Bindsbergen
Relatie manager
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie van Bindsbergen
Relatie manager
Flagship store Lucien Bike
Scroll naar boven