Logo Decoproject Wit

Praktijkinrichting

Decoproject beeldmerk

Specialist in praktijkinrichting voor
huisarts, tandarts en fysiotherapeut

Always ahead

Bij Decoproject begrijpen we dat de inrichting van jouw medische praktijk van cruciaal belang is voor zowel het comfort van jouw patiënten als de efficiëntie van jouw zorgverlening. Als specialist in praktijkinrichting voor huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten, realiseren wij op maat gemaakte oplossingen die aan al jouw eisen en verwachtingen voldoen.

Decoproject beeldmerk

Praktijkinrichting op maat

Tijd voor verandering

Elke praktijk is anders, daarom zijn wij voorstander van op maat gemaakte inrichtingen. Ons team van ervaren ontwerpers werkt nauw met jou samen om een praktijkinrichting te creëren die functioneel is en past bij jouw praktijk. Of je nu een moderne en strakke uitstraling wil of een meer traditionele en warme sfeer. Wij zorgen ervoor!

Decoproject beeldmerk

Een toekomstgerichte praktijkinrichting

Wat is jouw toekomstvisie?

In een snel veranderende wereld van de gezondheidszorg is het belangrijk om vooruit te kijken. Bij Decoproject ontwerpen we praktijkinrichtingen die voorbereid zijn op de toekomst. Wij kunnen innovatieve technologieën en duurzame materialen toepassen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw praktijkinrichting innovatief en toekomstgericht is.

In elke praktijk heb je te maken met de dagelijkse uitdagingen. Wij begrijpen de complexiteit van de zorgomgeving en denken graag met je mee. Of het nu gaat om het toepassen van logische looproutes, creëren van een gastvrije sfeer voor patiënten of het voldoen aan strikte hygiëne regelingen. Wij helpen graag bij het oplossen van jouw uitdagingen!

Praktijkinrichting voor tandarts, huisarts en fysiotherapeut

Decoproject beeldmerk

Het belang van een
TANDARTSPRAKTIJK INRICHTING

De uitstraling

De uitstraling van een tandartspraktijk vormt de eerste indruk die patiënten van je praktijk krijgen. Daarom is de inrichting erg belangrijk! Een professioneel ontworpen tandartspraktijk inrichting zorgt ervoor dat patiënten zich op hun gemak voelen, maar ook dat werknemers efficiënt kunnen werken. Naast de uitstraling is het ook belangrijk dat de praktijk voldoet aan alle hygiëne regelingen.

Decoproject beeldmerk

EEN PRAKTIJKINRICHTING DIE PAST BIJ JOUW WERKWIJZE

Een prettige zorgomgeving

Het is belangrijk dat een interieurproject past bij de opdrachtgever. Daarom streven wij ernaar om praktijkinrichtingen te creëren die goed aansluiten bij jouw missie, strategie en toekomstvisie. We werken tijdens het ontwerpen van de projectinrichting nauw samen, zodat we een ontwerp ontwikkelen dat helemaal past bij jouw praktijk. Onze projectinrichting draagt bij aan het verhogen van jouw succes als organisatie!

DE JUISTE VERLICHTING VOOR UW PRAKTIJKRUIMTE

Een onderdeel van een praktijkinrichting die vaak wordt vergeten, is de verlichting. Terwijl dit juist van groot belang is voor het overbrengen van de juiste sfeer! Naast sfeer moet een praktijk uiteraard goed verlicht zijn om de handelingen goed uit te kunnen voeren. De juiste verlichtingsoplossing voor jouw praktijk zoeken wij zorgvuldig uit. Zo kun je optimaal werken en de juiste zorg bieden.

Praktijkinrichting

Praktijkinrichting

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw project
aan de slag te gaan

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt, is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Nach oben scrollen