Logo Decoproject Wit

TURNKEY PROJECTINRICHTING

Decoproject beeldmerk

Turnkey projectinrichting: van ontwerp tot uitvoering

Always ahead

Wil jij je blijven focussen op het draaiende houden van je organisatie, terwijl wij jouw interieur van concept tot oplevering aanpakken? Dan is een turnkey projectinrichting wat voor jou! Je bespaart tijd, geld en bovenal zorgen doordat onze fanatieke projectmanagers je volledig ontzorgen. Je ontvangt pasklare oplossingen en advies tijdens alle fasen van jouw project.

Decoproject beeldmerk

Turnkey projectinrichting

Meer dan projectinrichting

Nadat de projectinrichting is opgeleverd, is het altijd goed om met enige regelmaat het interieur weer iets aan te passen. Dit zorgt ervoor dat mensen alert blijven en je laat zien dat jouw bedrijf nooit stilstaat. Dit kan al met een klein gebaar: je kunt bij ons een overeenkomst aangaan waarbij wij een aantal keer per jaar jouw peesdoeken met verfrissende visuals vervangen. Ideaal, want jij hebt er geen omkijken naar!

Specialized München flagship store door Decoproject

Decoproject beeldmerk

Rebranding

Meer dan interieur

Een ander voorbeeld van een turnkey projectinrichting is dat wij zelfs complete rebrandings doen van de huisstijl van onze opdrachtgever. Denk aan een nieuw logo, herkenbare elementen/icoontjes en nieuwe huisstijlkleuren.

Specialized Hamburg brand store projectinrichting

“Good design is thorough,
down to the last detail.

– Dieter Rams

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw project
aan de slag te gaan

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Elektronicawinkel Lunenburg
Scroll naar boven