Logo Decoproject Wit

Tandheelkunde

Decoproject beeldmerk

Tandartspraktijk inrichting door professionals

Always ahead

De inrichting van een tandartspraktijk speelt een cruciale rol bij het creëren van een comfortabele en vertrouwde omgeving voor patiënten. Bij Decoproject begrijpen we het belang van een praktisch interieur voor jouw tandartspraktijk. Een doordacht ontwerp kan niet alleen de patiëntervaring verbeteren, maar ook de efficiëntie van je kliniek verhogen. Het is onze missie om samen een passend interieur voor jouw tandartspraktijk te bedenken, ontwerpen en bouwen. Op een innovatieve en verrassende manier. Als expert in de branche kunnen we jou volledig ontzorgen tijdens de realisatie van jouw praktijkinrichting.

Decoproject beeldmerk

Herkenbaar probleem?

Tijd voor verandering

Heb jij verhuis- of verbouwplannen voor jouw praktijk, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat begrijpen wij bij Decoproject helemaal. Tijdens het ontwerpen van een interieur voor een tandartspraktijk moet je over veel zaken nadenken. De logistieke routing, richtlijnen voor infectiepreventie, installatiewerk van waterleidingen en meer. Bij Decoproject zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte ontwerpen voor tandartspraktijken.

Decoproject beeldmerk

Een tandartspraktijk inrichting door Decoproject

Interieur specialist praktijkinrichtingen

Wij kennen de praktijk: we zorgen voor gescheiden looproutes, daglicht in de behandelkamers, lood in de wanden van de röntgenkamers, een sterilisatie ruimte waar je van vuil naar schoon werkt en een fijne wachtruimte. Wil je graag een elleboogkraan of liever een sensorkraan? Alles is mogelijk omdat wij maatwerk meubels ontwerpen én verwerken in het interieur van jouw tandartspraktijk.

  • Gratis kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken;
  • Een uniek, maatwerk ontwerp voor jouw praktijk;
  • Een compleet aanbod: van ontwerp tot realisatie;
  • Meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerp van tandartspraktijken;

Wil jij jouw tandartspraktijk opnieuw (laten) inrichten? Neem dan contact op met Decoproject. Wij kunnen je voorzien van alle gemakken en zorgen ervoor dat jouw praktijk een passend ontwerp en inrichting krijgt!

Decoproject beeldmerk

Bedrijfsnaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Expertise in het ontwerpen van een geschikte inrichting voor een tandartspraktijk

Vijftien jaar ervaring

Decoproject beeldmerk

De voordelen van maatwerk inrichting voor een tandartspraktijk

Nauwkeurige integratie

Bij onze tandartspraktijk inrichting streven we naar optimale efficiëntie, comfort en hygiëne. Onze maatwerk meubels zijn ontworpen met deze principes in gedachten. We besteden speciale aandacht aan ergonomie, zodat de praktijkmedewerkers comfortabel en gezond kunnen werken. Ook voldoet het aan de strengste hygiënenormen.

Wat maatwerk echt onderscheidt, is de flexibiliteit. Geen enkele tandartspraktijk is hetzelfde, en daarom bieden wij interieur oplossingen die volledig zijn afgestemd op de specifieke behoeften en ruimte. Of het nu gaat om traykasten, dispensermeubels, trolleys, behandelmeubels of de receptiebalie. Met maatwerk ben je verzekerd van een inrichting die niet alleen functioneel is, maar ook aantrekkelijk en goed past in jouw praktijkomgeving.

Inrichten van de sterilisatie ruimte

Het inrichten van de sterilisatie ruimte vereist aandacht voor detail. Bij het ontwerpen van deze ruimte streven we ernaar om een efficiënte workflow te creëren die voldoet aan alle vereisten voor hygiëne en sterilisatie. Onze designers houden rekening met de beschikbare ruimte van de praktijk. Zo maken we een ontwerp op maat die voldoet aan alle hygiënenormen. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor een veilige en hygiënische omgeving. Wij hebben ook een blog geschreven over de vijf belangrijkste ruimtes voor een tandartspraktijk.

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met de inrichting van jouw tandartspraktijk aan de slag te gaan!

Start jouw praktijkinrichting

Bij Decoproject begrijpen we dat het interieur van jouw tandartspraktijk van groot belang is voor de efficiëntie van jouw praktijk. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend adviesgesprek met Theo inplannen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Logo Decoproject Wit
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Kantoorinrichting Corthogreen
Scroll naar boven