Logo Decoproject Wit

Winkelinrichting

Decoproject beeldmerk

Samen werken we aan een winstgevende winkelinrichting

Always ahead

Heb jij een onoverzichtelijke winkel? Komen jouw producten niet goed tot uiting? Vind je het moeilijk om jouw klanten echt te binden aan jouw bedrijf? Of wil je gewoonweg jouw winkelinrichting professionaliseren? Dan kan een goed doordachte winkelrouting & het aanpakken van het interieur en de algehele sfeerbeleving van jouw winkel de oplossing zijn!

Wat wil jij met jouw winkelinrichting behalen?

Passende doelstellingen

Projectverlichting voor brand store concept Specialized Hamburg

Decoproject beeldmerk

STIJGENDE VERKOOP DOOR DE JUISTE WINKELINRICHTING

Dat wil jij toch ook?

Wist je dat de manier van het plaatsen van de meubels in een ruimte bepaalt hoe jouw klant door de winkel loopt? Daar zien wij kansen in! Door de juiste routing in jouw winkel toe te passen, begeleiden we de klant van voor tot achter door jouw winkel. Ook denken we na over hoe we de mensenmassa in de winkelstraat naar binnen kunnen ‚lokken‘ en wat de functie van de ruimte is. Meestal heeft een winkel namelijk meerdere functies: het ontvangen van bezoekers (ontvangstruimte), vragen over een product of retour beantwoorden (servicebalie) en een plek waar je kan afrekenen (verkooppunt).

Verder lezen
Winkelinrichting Decoproject -Elektronicazaak Kookx Twello inrichten

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw project
aan de slag te gaan

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt, is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Nach oben scrollen