Logo Decoproject Wit

Winkelinrichting

Decoproject beeldmerk

Samen werken we aan een winstgevende winkelinrichting

Always ahead

Heb jij een onoverzichtelijke winkel? Komen jouw producten niet goed tot uiting? Vind je het moeilijk om jouw klanten echt te binden aan jouw bedrijf? Of wil je gewoonweg jouw winkelinrichting professionaliseren? Dan kan een goed doordachte winkelrouting & het aanpakken van het interieur en de algehele sfeerbeleving van jouw winkel de oplossing zijn!

Wat wil jij met jouw winkelinrichting behalen?

Passende doelstellingen

Projectverlichting voor brand store concept Specialized Hamburg

Decoproject beeldmerk

STIJGENDE VERKOOP DOOR DE JUISTE WINKELINRICHTING

Dat wil jij toch ook?

Wist je dat de manier van het plaatsen van de meubels in een ruimte bepaalt hoe jouw klant door de winkel loopt? Daar zien wij kansen in! Door de juiste routing in jouw winkel toe te passen, begeleiden we de klant van voor tot achter door jouw winkel. Ook denken we na over hoe we de mensenmassa in de winkelstraat naar binnen kunnen ‘lokken’ en wat de functie van de ruimte is. Meestal heeft een winkel namelijk meerdere functies: het ontvangen van bezoekers (ontvangstruimte), vragen over een product of retour beantwoorden (servicebalie) en een plek waar je kan afrekenen (verkooppunt).

WINKELINRICHTING DOOR DE INTERIEURSPECIALISTEN VAN DECOPROJECT

Voor elk project dagen wij onszelf en de opdrachtgever opnieuw uit! Geen standaard productpresentaties, maar juist nét wat anders. Door een innovatieve houding aan te nemen, zoeken we altijd naar oplossingen die zorgen voor extra beleving in het interieur.

Onze ervaren designers weten precies hoe ze jouw producten het mooiste kunnen uitlichten. Daarvoor combineren we standaard productpresentaties met maatwerk productpresentaties. Met als primaire doelstelling het presenteren van jouw product en als secundaire doelstelling het aantrekken van bezoekers om het product te beleven: zien, voelen & horen. Zo creëren we betekenisvolle belevingen in jouw winkel.

EEN PROFESSIONEEL WINKELONTWERP VOOR JOUW WINKELINRICHTING

Ons team van ervaren ontwerpers vertaalt jouw wensen naar een functioneel en aantrekkelijk winkelontwerp. Uiteraard stemmen we dit af op de wensen van jouw doelgroep. Door onze jarenlange ervaring in de retail, weten wij als geen ander wat de uitdagingen in jouw branche zijn. Hierdoor kunnen wij een resultaatgericht ontwerp bieden dat past bij jouw organisatie en de klant.

VOLLEDIG PROJECTMANAGEMENT VOOR JE PROJECTINRICHTING

Bij een turnkey projectinrichting ontzorgen wij jou volledig tijdens de bouw of renovatie van jouw winkel. Onze fanatieke projectmanagers coördineren jouw complete interieurproject. Je hebt één aanspreekpunt die al je vragen beantwoordt en het contact onderhoudt met alle derde partijen. Dit scheelt jou een hoop tijd en zorgen!

Wij helpen je graag bij het creëren van een winstgevende en aantrekkelijke winkelomgeving die klanten aantrekt en jouw organisatie laat groeien.

Winkelinrichting Decoproject -Elektronicazaak Kookx Twello inrichten

Decoproject beeldmerk

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM MET JOUW RETAILCONCEPT
AAN DE SLAG TE GAAN

Of je nu een compleet retailconcept wilt creëren of je bestaande concept wilt vernieuwen, wij staan voor je klaar om je te begeleiden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we samen een retailconcept kunnen ontwikkelen dat niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Elektronicawinkel Lunenburg
Scroll naar boven