Logo Decoproject Wit

ELEKTRONICA

Decoproject beeldmerk

Jouw elektronicazaak inrichten passend bij
de organisatie & doelgroep

Always ahead

Wij zijn er voor ambitieuze organisaties. Het is onze missie om samen met jou een passend interieur voor jouw elektronicazaak te bedenken, ontwerpen en bouwen. Op een innovatieve en verrassende manier. Daarbij durven we met het inrichten van jouw elektronicazaak verder te kijken dan de huidige standaarden in de interieurbranche en sturen we op betekenisvolle belevingen!

Multibrand store concept EP Beerepoot

Decoproject beeldmerk

Herkenbaar probleem?

Tijd voor verandering

Wil jij jouw winkel herinrichten of laten aansluiten bij een passende formule? Komen jouw producten niet goed tot uiting door verkeerde verlichting? Wil je graag nieuwe klanten aantrekken en binden aan jouw elektronicazaak? Of wil je gewoonweg jouw winkelinrichting professionaliseren? Dan kan het professioneel ontwerpen, bouwen & inrichten van jouw elektronicazaak de uitkomst zijn!

”The details are not the details,
they make the design.”

– Charles Eames

Decoproject beeldmerk

Expertise in retail design

Meer dan vijftien jaar ervaring

Al meer dan vijftien jaar ontwerpen wij winkels, shop in shop concepten en andere ruimtelijke uitingen voor de elektrobranche. Zowel voor merken en fabrikanten van elektronica, witgoed en bruingoed als voor winkelformules en individuele winkels. Door onze jarenlange ervaring in de markt weten wij als geen ander welke situaties zich voordoen in de retailbranche. Hoe de markt beweegt, wat terugkerende uitdagingen zijn en op welke manier we het beste resultaat voor jouw organisatie behalen met het juiste interieurontwerp.

Decoproject beeldmerk

Merken waar wij voor werken

Portfolio

Onze aanpak, service en producten zijn maatwerk. Elke opdrachtgever is in onze ogen uniek en heeft zijn eigen verhaal. Zowel de grote merken als de kleinere (start-up) merken. Wij ontwerpen, produceren & monteren projectinrichtingen voor merken waar wij trots op zijn.

Elektronicazaak op maat inrichten

Samen creëren we passende projectinrichtingen die een aanvulling zijn op de identiteit van jouw elektronicazaak en merk. Wij denken mee met jouw dagelijkse uitdagingen en bekijken het project vanuit jouw toekomstvisie, strategie en doelstellingen. Hierdoor is elk ontwerp anders. Wij maken interieurconcepten die voorbereid zijn op de toekomst, doordat het interieur past bij jouw missie en visie.

Winkelinrichting elektronica voor Elektrospecialist Lunenburg in Nuland

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw RETAILCONCEPT
aan de slag te gaan

Of je nu een compleet retailconcept wilt creëren of je bestaande concept wilt vernieuwen, wij staan voor je klaar om je te begeleiden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we samen een retailconcept kunnen ontwikkelen dat niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Elektronicawinkel Lunenburg
Scroll naar boven