Logo Decoproject Wit

SHOP IN SHOP CONCEPT

Decoproject beeldmerk

Een shop in shop concept passend bij jouw merkidentiteit

Always ahead

Een shop in shop concept is jouw unieke kans als merk om naast alle concurrerende stands jouw onderscheidend vermogen te tonen. Belangrijk is dat jouw product én merkidentiteit goed tot zijn recht komen in het concept. Dit zorgt voor meer merk- en klantbeleving. Samen creëren we passende projectinrichtingen die een aanvulling zijn op de identiteit van jouw winkel, keten en/of merk. Of je nu een ‘losse’ dienst nodig hebt – zoals uitsluitend het ontwerp of de uitvoering – óf een turnkey projectinrichter die het hele traject met je oppakt. 

Wij zorgen ervoor!

Shop in shop concept Miele Lunenburg Nuland

Decoproject beeldmerk

De kracht van interieur in een shop in shop concept

Interieuroplossingen

Wij zijn overtuigd van de kracht van kleur, licht, productpresentaties & strategische inrichtingen. Met als doel het zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren van jouw producten. We begrijpen dat elk merk uniek is, daarom streven we naar een passend concept bij jouw organisatie. Uiteraard kijken we daarbij naar jouw doelstellingen, missie en toekomstvisie.

Shop in shop concent Cannondale - Store design by Cannondale Global Retail Creative Services

Decoproject beeldmerk

Merken waar wij voor werken

Portfolio

Onze aanpak, service en producten zijn maatwerk. Elke opdrachtgever is in onze ogen uniek en heeft zijn eigen verhaal. Zowel de grote merken als de kleinere (start-up) merken. Wij ontwerpen, produceren & monteren projectinrichtingen voor merken waar wij trots op zijn.

Decoproject beeldmerk

Praktisch shop in shop concept

Always ahead

Flat packaging, opslaan in ons magazijn en eenvoudige handleidingen. Wij denken mee met de opdrachtgever! Door gebruik te maken van flat packaging en lichte materialen houden we de transportkosten zo laag mogelijk. Ook is er een mogelijkheid om jouw concept bij ons in het magazijn op te slaan. Vanuit daar verzenden wij direct naar de dealer. Goedkoper én beter voor het milieu! Ook kunnen we zorgen voor een duidelijke handleiding zodat elke dealer het concept eenvoudig in en uit elkaar kan zetten. Dit scheelt kosten voor monteurs én transport.

Verder lezen
Shop in shop concept Miele Lunenburg Nuland

Shop in shop concept Miele Lunenburg Nuland

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw project
aan de slag te gaan

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven