Logo Decoproject Wit

Fitness

Decoproject beeldmerk

Een sportschool interieur voor een optimale trainingsbeleving

Always ahead

Wij zijn er voor ambitieuze organisaties. Het is onze missie om samen met jou een passend sportschool interieur te bedenken, ontwerpen en realiseren. Op een innovatieve en verrassende manier. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in de interieurbranche en sturen we op een optimale trainingsbeleving!

Decoproject beeldmerk

Herkenbaar probleem?

Tijd voor verandering

Is jouw sportschool erg onoverzichtelijk door de vele toestellen? Is de verlichting niet optimaal? Wil je graag nieuwe klanten aantrekken door een onderscheidende en optimale trainingsbeleving te bieden? Dan kan het aanpakken van jouw sportschool interieur de uitkomst zijn! Wij hebben jarenlange ervaring in turnkey interieurprojecten voor uiteenlopende projecten.

Decoproject beeldmerk

Merken waar wij voor werken

Onze aanpak, service en producten zijn maatwerk. Elke opdrachtgever is in onze ogen uniek en heeft zijn eigen verhaal. Zowel de grote merken als de kleinere (start-up) merken. Wij ontwerpen, produceren & monteren projectinrichtingen voor merken waar wij trots op zijn.

Opvallend sportschool interieur

De oplossing

Decoproject beeldmerk

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM MET JOUW fitnessproject
AAN DE SLAG TE GAAN

Wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij het realiseren van jouw fitnessproject. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we samen een interieur kunnen ontwikkelen dat voldoet aan jouw wensen.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Sportschool inrichting WellActief
Scroll naar boven