Fitness interiors

Fitness interiors

Tot wel +20% meer leden
Verbeterde sportervaring
Verhoogde sportmotivatie

Een sportschool laten inrichten stimuleert
het succes van jouw gym

Je sportschool inrichten door een professional is één van de manieren om jouw gym naar een hoger niveau te tillen. Tegelijkertijd bied je daardoor je leden een uitnodigende en motiverende trainingsomgeving. Het inrichten van een sportschool die niet alleen functioneel is, maar ook de leden inspireert en aanspoort tot actie, is van essentieel belang voor het succes van elke sportschool. Wist je dat het goed inrichten van jouw sportschool het ledenaantal tot wel 20% kan laten toenemen? Daarbij kunnen we door strategische looproutes en slimme positioneringen van apparatuur de sportervaring verbeteren. Ook het kiezen van de juiste kleuren en het integreren van inspirerende elementen kunnen de motivatie van sporters verhogen.

Sportschool inrichten met Decoproject

Sportschool inrichten met Decoproject

Sportschool inrichten: meer dan alleen het ontwerp

Met een onderscheidend interieurontwerp, passend bij de doelstellingen van jouw organisatie kunnen wij de prestaties van jouw sportschool verbeteren. Verder bieden wij jou alle oplossingen aan waardoor jij het succes van jouw sportschool kunt stimuleren. Van ontwerp tot afbouw en van projectvloeren tot -verlichting. Je kunt zelf kiezen van welke diensten je gebruik wilt maken.

  • Interieurontwerp: samen met de opdrachtgever creëren we een interieurproject waarbij we optimaal gebruik maken van de ruimte(s).
  • Interieurbouw & afbouw: Van vloeren, wanden, plafonds, verlichting, schilderwerk en installatietechniek tot (digital) signing en maatwerk product displays. We maken van jouw ruimte een mooi geheel met strakke details.
  • Lichtconcepten: zowel praktisch als uniek. Onderscheid je van concurrenten met een lichtconcept waarmee je indruk maakt.
  • Sportvloeren: de juiste sportvloer voor jouw ruimte(s) is van groot belang voor het comfort tijdens een training.
  • Financiëring: zo hoef je niet in één keer een grote investering te doen en heb je toch een passende sportschool inrichting.
Decoproject beeldmerk

Kort contactformulier

Bedrijfsnaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interieurontwerp & -advies

Een doordacht interieurontwerp is van groot belang voor het eindresultaat van jouw sportschool. Ons team van ervaren ontwerpers brengt jouw visie tot leven door middel van een zorgvuldige vraagstelling tijdens het intakegesprek. Ze luisteren niet alleen naar jouw ideeën, maar doen ook proactief suggesties om samen tot een goed schetsontwerp te komen. Samen creëren we een ruimte die zowel functioneel als aantrekkelijk is.

Interieurbouw & afbouw

Precisie en nauwkeurigheid zijn van groot belang in de interieurbouw. Met oog op kleine details zorgen wij ervoor dat het interieurproject van jouw sportschool succesvol wordt afgerond. Van maatwerk sportmeubels tot volledige fitnessruimtes, wij zorgen voor een naadloze uitvoering van jouw project. Ons ervaren team van vakmensen heeft veel kennis op het gebied van diverse materialen en moderne technieken om duurzame resultaten te leveren die voldoen aan de normen van jouw organisatie.

Van vloeren, wanden, plafonds, verlichting, schilderwerk en installatietechniek tot (digital) signing en maatwerk product displays. We maken van jouw ruimte een mooi geheel met strakke details. Na afronding van het interieur project willen we vol trots door de ruimte heen lopen!

Sportschool inrichten met Decoproject

Build real results

Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Scroll naar boven