Decoproject beeldmerk

Healthclub Wellactief

Rebranding, ontwerp en realisatie

Decoproject beeldmerk

Dé healthclub van Lunteren

Sportschool WellActief

900 vierkante meter aan sportruimte in het centrum van Lunteren. Bij WellActief kun je terecht voor fitness, groepslessen, personal training en fysiotherapie. Door een geplande verhuizing naar een leegstaand pand hadden wij alle vrijheid om de ruimte optimaal te benutten en aan te passen aan de wensen van de opdrachtgevers. Zo is er uiteindelijk een sportschool ontstaan met een groepsleszaal, kleedkamers, koffieruimte en een kleine vergaderruimte voor onder andere intakes.

Decoproject beeldmerk

Elementen voor een motiverende sportomgeving

Van quotes tot beeldmateriaal

In de sportschool zijn diverse opvallende elementen te zien die de sportbeleving verbeteren. Boven de balie, direct bij de ingang, hangt een motiverende quote. Bij het binnenstappen van de kleedkamers vallen twee visuals meteen op, wat een unieke sfeer creëert. Het meest opvallende is echter de unieke verlichting: door de gehele sportschool vind je speciaal ontworpen projectverlichting voor WellActief.

Sportschool inrichting WellActief Lunteren

Decoproject beeldmerk

Passend bij de huisstijl

Gevelsigning

Het pand was voorheen van een supermarktketen, wat zowel binnen als buiten duidelijk zichtbaar was. Hoewel we geen bouwkundige wijzigingen aan de gevel hebben aangebracht, is de oorspronkelijke functie nu niet meer te herkennen. De strakke semi-transparante glasstickers zorgen ervoor dat de huisstijl van WellActief direct herkenbaar is en geven het pand een moderne uitstraling, terwijl de lichtinval behouden blijft!

Decoproject beeldmerk

Een nieuw logo voor WellActief

Rebranding

Door de verhuizing naar een nieuw pand en de investering in een compleet nieuwe sportschoolinrichting, heeft WellActief besloten een nieuw logo te introduceren. Een van onze designers heeft een logo ontworpen dat perfect aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers. Het resultaat is een strak en tijdloos logo, dat we volledig hebben geïntegreerd in het interieurontwerp.

Sportschool inrichting WellActief Lunteren

Onderscheid met vloeren

Een strategische zet

Door diverse vloeren te combineren, creëren we een duidelijke scheiding tussen de verschillende functionele ruimtes. Op de houten vlonder staan TechnoGym-apparaten waarmee je een online programma kunt volgen, afgestemd op jouw wensen en behoeften. De zwarte sportvloer markeert de bootcampruimte, terwijl een andere sportvloer is gereserveerd voor krachttraining. Daarnaast zorgen de duidelijk aangegeven looproutes ervoor dat niemand door je training heen lopen.

Decoproject beeldmerk

Customized sprinttrack

Maatwerk

Scroll naar boven