Kantine inrichting Corthogreen header
Logo Decoproject Wit

Kantine inrichting

Kantine inrichting & design voor jouw organisatie

Met een op maat gemaakt interieurontwerp voor een kantine inrichting zorgen we ervoor dat elke ruimte binnen de kantine voldoet aan de behoeften van een organisatie. Stap voor stap werken wij aan een efficiënte indeling. Onze expertise in kantine indelingen zorgt ervoor dat we de ruimte optimaal benutten. Naast dat we een aantrekkelijk interieurontwerp nastreven met passend kantinemeubilair, ontstaat er zo ook een prettige omgeving!

WAAR ZET JIJ OP IN?

Decoproject beeldmerk

Kort contactformulier

Bedrijfsnaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stijlvolle interieuroplossingen op maat

Wij zorgen voor een passende en gastvrije kantine voor jouw organisatie met een maatwerk interieurontwerp. Het kantoormeubilair wordt zorgvuldig uitgekozen, net als het kleurenpalet en de decoratie. Maatwerk kantoor en kantine inrichtingen zorgen ervoor dat het interieur uiteindelijk goed past bij de missie, toekomstvisie en doelstellingen van een organisatie. Elke organisatie werkt anders!

Het ontwerpproces van een functionele kantine inrichting

Stap voor stap maken wij samen met de opdrachtgever een functionele en aantrekkelijke kantine die voldoet aan alle behoeften en wensen van een organisatie. Van het kennismakingsgesprek en de conceptuele schetsen tot de uiteindelijke realisatie, ons ontwerpproces is gericht op het creëren van een ruimte die praktisch, doordacht én aantrekkelijk is. Onze aanpak is erop gericht om een interieurproject succesvol op te leveren.

Een kantine inrichting met passend meubilair

Kantinemeubilair speelt een essentiële rol bij het creëren van een aantrekkelijke inrichting. Een afwisseling tussen comfortabele zitplaatsen, praktische eettafels, verhoogde barretjes en/of een ‘relaxhoekje’. Maar ook de keuken moet voldoen aan alle wensen en behoeften van een organisatie. Denk aan de koffiehoek, koelkast, vaatwasser en voldoende opbergruimte. De juiste ontwerpkeuzes voor de kantine inrichting dragen bij aan het creëren van een uitnodigende en gastvrije sfeer voor een organisatie.

Optimaliseer de ruimte met een doordachte kantine inrichting

Uiteraard wil je geen opstopping voor de koffiemachine, daarom is een slimme indeling en het gebruik van de ruimte cruciaal bij het creëren van een functionele en uitnodigende kantine. Wij bieden expertise in het ontwerpen van kantine indelingen die de beschikbare ruimte optimaliseren. Daardoor ontstaat er een comfortabele en efficiënte omgeving voor medewerkers en bezoekers.

Decoproject beeldmerk

kantoor en kantine inrichting voor CorthoGreen

Voor het kantoor van CorthoGreen hebben we een eigentijds interieurontwerp gemaakt, te herkennen aan het groen en hout. Geheel passend bij de huisstijl! Bekijk hier de kantoor en kantine inrichting!

Logo Decoproject Wit
Mis het niet!
Ontvang inspiratie, trends, projectverhalen, events en veel meer direct in je mailbox.
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie van Bindsbergen
Relatie manager
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie van Bindsbergen
Relatie manager
Kantoorinrichting Corthogreen
Scroll naar boven