Logo Decoproject Wit

Horeca

Decoproject beeldmerk

Een restaurant inrichting voor een
optimale beleving

Always ahead

Een passende restaurant inrichting is een lange termijn investering die de klanttevredenheid, het merkimago en bedrijfssucces kan stimuleren. Het is onze missie om samen met jou een passend & sfeervolle restaurant inrichting te bedenken, ontwerpen en realiseren. Op een vernieuwende en onderscheidende manier. De dagelijkse bruikbaarheid van de ruimte en een optimale klantbeleving staan hierbij voorop. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in de interieur branche.

Decoproject beeldmerk

Een praktische restaurant inrichting

Tijd voor verandering

Met een goede inrichting kun je het succes van jouw horecazaak stimuleren. Een functioneel en goed gepland interieur ontwerp verhoogt de effectiviteit van jouw restaurant op de werkvloer. Door onze ervaring weten wij dat het interieur onderscheidend en sfeervol moet zijn, maar ook zeker praktisch. Denk aan logische routing en akoestische materialen. Daarbij maken we het beste gebruik van de ruimte.

Decoproject beeldmerk

Een sfeervol interieur voor jouw restaurant

Passend bij jouw horecabedrijf

Met een goed ontwerp voor jouw horeca gelegenheid kun je ervoor zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke ochtend, middag of avond beleven. Wij zorgen ervoor dat de sfeer van het interieur ontwerp helemaal past bij jouw horecabedrijf. Daarnaast kijken we ook goed naar de praktische punten in jouw restaurant interieur. Zo zorgen we ervoor dat de medewerkers efficiënt kunnen werken. Onder andere door de juiste looproutes, locatie van de bar en keuken en indien nodig een doorgeefluik. Met onze expertise op het gebied van restaurantinrichting zorgen we samen voor een culinaire beleving in jouw horecabedrijf.

Een restaurant, koffiebar of hotel inrichten?

Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor je horecazaak – restaurant, lunchroom, café, koffiebar, hotel? Bij Decoproject kunnen we helpen bij het adviseren, ontwerpen & realiseren van een passend interieur voor jouw horecazaak. Doordat wij alle disciplines in huis hebben voor het realiseren van een interieurproject, kunnen wij jou volledig ontzorgen. Wil je meer weten over onze turnkey oplossing? Bekijk dan onze blog ‘wat is een turnkey projectinrichting?‘.

Een restaurant inrichting passend bij jouw doelstellingen

Bij het creëren van een restaurant inrichting is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze aansluit bij jouw doelstellingen. Of het nu gaat om een intiem en gezellig eetcafé of een chique fine-dining restaurant. De inrichting moet de juiste sfeer creëren en de gewenste ervaring bieden aan jouw gasten. Door te kiezen voor passend meubilair, kleuren, verlichting en decoratie kun je een unieke en aantrekkelijke omgeving creëren. Dit nodigt gasten uit om te genieten van heerlijk eten en drinken. Het is belangrijk om te investeren in een goed doordacht interieur ontwerp dat past bij de identiteit en visie van jouw restaurant. Hierdoor zullen jouw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring beleven.

Verhoog de efficiëntie van jouw keukenpersoneel met een functionele restaurant inrichting

Een goed ontworpen restaurant inrichting is essentieel voor een soepele werking van jouw keukenpersoneel. Door rekening te houden met de workflow en behoeften van de chefs en keukenmedewerkers, kan de efficiëntie aanzienlijk worden verhoogd. Denk hierbij aan ergonomisch geplaatste werkplekken, voldoende opbergruimte voor keukengerei en ingrediënten. Maar ook een logische indeling van het gewenste apparatuur. Door te investeren in een functionele restaurant inrichting, worden fouten verminderd en kunnen gerechten sneller en met meer precisie worden bereid. Dit draagt niet alleen bij aan een optimale beleving voor de gasten, maar zorgt ook voor een tevreden en georganiseerd keukenteam.

Met een restaurant inrichting kun je een onderscheidend concept ontwikkelen

Door de juiste restaurant inrichting te kiezen, kun je als eigenaar een uniek en onderscheidend concept ontwikkelen. Dit onderscheidt je zaak van andere concurrenten. Het interieur en de decoratie van een restaurant spelen een cruciale rol bij het creëren van de juiste sfeer en beleving voor je gasten. Door te investeren in een passende restaurant inrichting kun je een omgeving creëren die past bij de identiteit en doelgroep. Een goed doordachte inrichting zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke ambiance, maar kan ook bijdragen aan de ervaring en tevredenheid van je gasten. De perfecte combinatie voor jouw onderneming!

Zorg voor de juiste akoestiek in jouw restaurant inrichting

Het is essentieel om bij het ontwerpen van een restaurant inrichting te denken aan de akoestiek. De juiste geluidsweergave kan de sfeer van de ruimte volledig transformeren en bijdragen aan een optimale eetervaring voor jouw gasten. Kies daarom voor materialen die geluid absorberen en zorg voor voldoende demping om ongewenste echo’s en geluidsreflecties te voorkomen. Op deze manier kunnen gasten genieten van een rustige en aangename omgeving tijdens hun verblijf in jouw restaurant.

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw horecaproject
aan de slag te gaan

Wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij het realiseren van jouw horecaproject. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we samen een interieur kunnen ontwikkelen dat voldoet aan jouw wensen.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Kantoorinrichting Corthogreen
Scroll naar boven