Logo Decoproject Wit

Horeca

Decoproject beeldmerk

Een restaurant inrichting voor een
optimale beleving

Always ahead

Een passende restaurant inrichting is een langetermijninvestering die de klanttevredenheid, het merkimago en bedrijfssucces kan stimuleren. Het is onze missie om samen met jou een passend & sfeervolle restaurant inrichting te bedenken, ontwerpen en realiseren. Op een vernieuwende en onderscheidende manier. De dagelijkse bruikbaarheid van de ruimte en een optimale klantbeleving staan hierbij voorop. Daarbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in de interieurbranche.

Decoproject beeldmerk

EEN PASSENDE RESTAURANT INRICHTING

Tijd voor verandering

Met een goede inrichting kun je het succes van jouw horecazaak stimuleren. Een functioneel en goed gepland interieurontwerp verhoogt de operationele effectiviteit van jouw restaurant. Door onze ervaring weten wij dat het interieur onderscheidend en sfeervol moet zijn, maar ook zeker praktisch. Denk aan logische routing en akoestische materialen. Daarbij maken we het beste gebruik van de ruimte.

Decoproject beeldmerk

EEN SFEERVOLLE EN PRAKTISCHE RESTAURANT INRICHTING

Passend bij jouw horecabedrijf

Met een goed ontwerp voor jouw horeca gelegenheid kun je ervoor zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke ochtend, middag of avond beleven. Wij zorgen ervoor dat de sfeer van het interieurontwerp helemaal past bij jouw horecabedrijf, daarnaast kijken we ook goed naar praktische punten. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers efficiënt kunnen werken door de juiste looproutes, locatie van de bar en keuken en indien nodig een doorgeefluik. Met onze expertise op het gebied van restaurantinrichting zorgen we samen voor een culinaire beleving in jouw horecabedrijf.

EEN RESTAURANT, KOFFIEBAR OF HOTEL INRICHTEN?

Bent u voor uw horecazaak – restaurant, lunchroom, koffiebar, hotel – op zoek naar een nieuwe inrichting? Bij Decoproject kunnen we helpen bij het adviseren, ontwerpen & realiseren van een passend interieur voor jouw horecazaak. Doordat wij alle disciplines in huis hebben voor het realiseren van een interieurproject, kunnen wij jou volledig ontzorgen. Wil je meer weten over onze turnkey oplossing? Bekijk dan onze blog ‚wat is een turnkey projectinrichting?‚.

Decoproject beeldmerk

We kunnen niet wachten om met jouw project
aan de slag te gaan

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt, is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Waar zet jij op in?

Logo Decoproject Wit
Nach oben scrollen