Logo Decoproject Wit

brand store concept

Decoproject beeldmerk

Een brand store concept bij Decoproject

Always ahead

Een winkel waarin de sfeer en beleving van jouw merk centraal staat. Best een uitdaging, want een brand store concept is eigenlijk de fysieke vertaling van jouw merk. Het DNA. Bezoekers moeten zien, horen en voelen wie jouw merk is. Door onze jarenlange ervaring in de retail weten wij als geen ander welke uitdagingen zich voordoen in de retailbranche. Hoe de markt beweegt, wat terugkerende kansen en bedreigingen zijn en op welke manier we het beste resultaat voor jouw organisatie behalen met de juiste interieurinrichting. Betekenisvolle belevingen creëren, dat doen wij graag!

Decoproject beeldmerk

Wat is een brand store?

Merk- en winkelbeleving

In een brand store vind je uitsluitend producten van één merk. Het concept is de vertaling van jouw merkidentiteit naar een fysieke winkelbeleving. Het voordeel is dat je zelf volledig in de hand hebt hoe bezoekers jouw merk leren kennen door de informatie en belevingen die jij deelt. Met een brand store kun je de beleving en uitstraling van jouw merk versterken. Dé ultieme winkelbeleving. Door innovatieve en passende strategieën, dragen onze winkelinrichtingen bij aan jouw succes!

Brand store concept Specialized Hamburg - projectinrichting door Decoproject

Decoproject beeldmerk

Merken waar wij voor werken

Portfolio

Onze aanpak, service en producten zijn maatwerk. Elke opdrachtgever is in onze ogen uniek en heeft zijn eigen verhaal. Zowel de grote merken als de kleinere (start-up) merken. Wij ontwerpen, produceren & monteren projectinrichtingen voor merken waar wij trots op zijn.

Projectverlichting voor brand store concept Specialized Hamburg

Decoproject beeldmerk

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM MET JOUW PROJECT
AAN DE SLAG TE GAAN

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

WAAR ZET JIJ OP IN?

Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven