Logo Decoproject Wit

Over Decoproject

Decoproject beeldmerk

Meer dan projectinrichting

Always ahead

Wij zijn Decoproject, ontwikkelaars van innovatieve interieurconcepten en belevingen. Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Zo dragen onze interieuroplossingen bij aan jouw succes! Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Ervaring, kennis & creativiteit zorgen ervoor dat we kwaliteit en resultaat kunnen leveren. Of je nu een losse dienst nodig hebt of een turnkey projectinrichter die het hele traject oppakt. Wij zijn flexibel en zorgen ervoor!

Waar zet jij op in?
Projectverlichting voor brand store concept Specialized Hamburg

Decoproject beeldmerk

De filosofie van Decoproject

Onze missie

Onze missie luidt als volgt: ‘met passie realiseren wij projectinrichtingen op maat voor ambitieuze organisaties’. We kunnen dit alleen waarmaken als we ervoor zorgen dat onze interieuroplossingen en manier van werken ‘always ahead’ zijn én blijven. De Always Ahead-filosofie is gebaseerd op vier passende kernwaarden:

Onderscheiden: wij maken interieurconcepten die voorbereid zijn op de toekomst, doordat het maatwerk past bij jouw missie en toekomstvisie.

Resultaatgericht: ‘getting the job done’ past bij onze manier van werken. Wij schakelen snel, denken oplossingsgericht en hebben een aanpakkersmentaliteit.

Innoveren: door een onderzoekende houding aan te nemen, kijken we naar oplossingen die zorgen voor extra beleving in het interieur. Altijd nét wat anders!

Motiveren: onderling ondersteunen we elkaar om het beste in onszelf naar boven te halen. Het werk wat we doen vinden we ontzettend uitdagend én zijn we trots op!

Winkelinrichting elektronica voor Elektrospecialist Lunenburg in Nuland

Decoproject beeldmerk

Toekomstvisie van Decoproject

Wij verleggen grenzen

Met een voortdurend streven ons te richten op het stimuleren van het succes van organisaties – zowel groot als klein. Onze ervaring, expertise en innovatieve houding zorgen ervoor dat we bewezen resultaten boeken.

Decoproject beeldmerk

De bedrijfscultuur van Decoproject

Onze kracht

Onze manier van werken is altijd mensgericht: onze collega’s, partners en opdrachtgevers staan op nummer één. De kracht van Decoproject zit in de kwaliteit van onze mensen en in onze cultuur. Samen vormen de onderstaande elementen ons onderscheidend vermogen.

Strategisch

Wij werken aan meer dan projectinrichting. Door strategy design toe te passen kijken we verder, graven we dieper en leren we de organisatie écht kennen. Zo maken we organisaties succesvoller!

Ontzorgen

Projectinrichtingen van A tot Z, van concept tot oplevering. Voor elk project wordt een projectleider aangewezen. Zo zorgen we ervoor dat alles, altijd en overal in goede banen wordt geleid. Ook na oplevering van het project zorgen wij voor dezelfde, uitstekende service.

Samenwerken

Door een interdisciplinaire samenwerking combineren we de kennis van de opdrachtgever als expert in de branche met onze expertise en ervaring in het realiseren van turnkey projectinrichtingen. Zo verleggen we de grenzen van ons eigen vak én stimuleren we samen het succes!

Decoproject beeldmerk

Energiezuinig apparatuur & bio-based materialen

Duurzaamheid

Ook kleine stappen hebben impact op de duurzaamheid van jouw projectinrichting. Wij kunnen je adviseren op het gebied van duurzaamheid. Denk aan energiezuinig apparatuur, LED-verlichting en natuurlijk groene planten. Wil je een stapje verder gaan en ook duurzame materialen verwerken in jouw projectinrichting? Goed bezig, wij helpen je graag!

Ammonite hotel & restaurant Amsterdam
Decoproject beeldmerk

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM MET JOUW PROJECT
AAN DE SLAG TE GAAN

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Wij bedenken, maken en optimaliseren interieuroplossingen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

WAAR ZET JIJ OP IN?

Logo Decoproject Wit
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie
Relatie manager
Kantoorinrichting Corthogreen
Scroll naar boven