Decoproject beeldmerk

Elektrospecialist Lunenburg Nuland

Interieurontwerp, advies & maatwerk

Uitdaging​

Wat wil je bereiken met jouw winkelinrichting?

Een familiebedrijf dat uit zijn voegen is gegroeid, tijd voor een nieuw pand! De elektrospecialist heeft een eigen huisstijl met herkenbare pijlers die terug moesten komen in het interieur. Met het nieuwe interieur wil Lunenburg dat klanten bij binnenkomst een paar seconden op de deurmat staan, overrompeld zijn door alles wat ze zien en vervolgens nieuwsgierig de hele winkel afstruinen. Zoals Ron Lunenburg zegt: ‘een snoepwinkel voor volwassenen!’. Samen met de duidelijke visie van Patrick, Ron & Jurgen Lunenburg zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen, adviseren en realiseren van een unieke winkelbeleving.

Aanpak​

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Voordat we beleving creëren in het interieur, moet de basis kloppen. De winkelrouting en het plaatsen van bepaalde productgroepen op de juiste plek kunnen op den duur zorgen voor meer succes.

Aan de hand van het Programma van Eisen hebben we een vlekkenplan opgesteld. Links van de ingang zie je direct het wassen & drogen, één van de belangrijkste productgroepen voor Lunenburg. Recht voor je trekt een Sonos huisje de aandacht. Rechtsachter zie je op een verhoogde presentatie de koelafdeling. Rechts van de ingang is de servicebalie en centraal staat de afrekenbalie. Zo weet je dus in een paar seconden waar wat zich bevindt.

Resultaat

Dé mooiste elektronica belevingswinkel van Brabant

Extra beleving hebben we in het interieur gecreëerd door onderscheidende elementen. Een centrale demokeuken met terras waar plek is om een kop koffie te drinken, een Philips woonkamerhoek waar je graag even op de bank wilt ploffen, verschillende elektrische haarden voor een knus gevoel, een kasseipad wat buiten begint en in de winkel de bezoeker langs alle productgroepen navigeert.

Kortom, een bijzondere belevingswinkel met Brabantse gezelligheid en het gevoel van thuiskomen.

Winkelinrichting elektronica voor Elektrospecialist Lunenburg in Nuland

Ron’s favoriete element

‘De verbinding tussen het kantoor en de winkel zelf: door de glazen pui op de tweede verdieping kun je vanuit het kantoor goed zien wat er in de winkel gebeurt, maar ook als bezoeker zijnde zie je direct dat er meer is dan alleen de winkel.’

Een luxe en unieke uitstraling

Met passende interieuroplossingen

Voor deze projectinrichting hebben we uitsluitend gebruik gemaakt van échte materialen. Beton, bakstenen, hout, groen, staal, kasseien en andere materialen zijn allemaal met zorg uitgezocht. Daarbij hebben we ‘buiten naar binnen’ gehaald door veel groen te gebruiken en een kasseipad aan te leggen met lantaarnpalen en een parkbankje. De natuurlijke materialen zorgen voor een unieke en luxe uitstraling.

Het vele maatwerk zorgt ervoor dat de meubels écht passen bij Lunenburg: de vloervlonder met een ‘Lunenburg rood’ randje, de centrale rode zuil met belangrijke service waarden, een flexibel winkelsysteem afgewerkt met staal en hout en de presentatietafels voor de kleine huishoudelijke apparaten met gleufjes waar de elektriciteitskabels in weggewerkt zijn.

Scroll naar boven