Decoproject beeldmerk

La Souris Hilversum

Turnkey projectinrichting

Decoproject beeldmerk

Een succesvolle samenwerking in
turnkey projectinrichting

Met scooterwinkel La Souris

Ontdek in deze klantcase hoe Decoproject en La Souris, het bekendste scootermerk van Nederland, samenwerken om een optimale winkelervaring voor de winkels van La Souris te creëren. Het begon als een online webshop, maar inmiddels zijn er meer dan 20 fysieke winkels verspreid door Nederland en België. Deze fysieke winkels dragen bij aan 70% van de totale omzet van La Souris!

La Souris Hilversum

Decoproject beeldmerk

Een duurzame relatie met La Souris

Efficiënter werken resulteert in een prettige samenwerking

Sinds ons eerste project in Amsterdam enkele jaren geleden, hebben wij inmiddels meerdere winkels voor La Souris mogen ontwerpen en realiseren. Onze samenwerking heeft niet alleen geleid tot visueel aantrekkelijke winkels, maar ook tot een efficiënte samenwerking. Door het steeds sneller en beter begrijpen van elkaars wensen, zijn we in staat om samen prachtige winkels te realiseren tegen aantrekkelijke projectprijzen.

Decoproject beeldmerk

Armando Muis

Eigenaar van La Souris

‘Het grote voordeel van Decoproject is dat ze scherpe prijzen kunnen bieden dankzij hun eigen importkanalen. Onze samenwerking wordt steeds efficiënter, omdat we elkaars wensen goed begrijpen. Dit resulteert in prachtige winkels en aantrekkelijke projectprijzen. De flexibiliteit en laagdrempelige communicatie van Decoproject dragen hier ook zeker aan bij!’

Decoproject beeldmerk

De ontwikkeling van het merk La Souris

Consumentenvertrouwen verhogen

In de afgelopen jaren heeft La Souris een opvallende visuele ontwikkeling doorgemaakt. De moderne uitstraling van de fysieke winkels sluit naadloos aan bij de online beleving van de webshop en social media kanalen. Deze consistente uitstraling is van essentieel belang, aangezien La Souris een aanzienlijk deel van haar klanten via online kanalen aantrekt. Het herkenbare winkelontwerp versterkt het consumentenvertrouwen en verhoogt de kans op een succesvolle aankoop. De winkel van La Souris Hilversum is een mooi voorbeeld hiervan, dit project zie je op deze pagina.

Decoproject beeldmerk

Van ontwerp tot oplevering: volledige ontzorging

Turnkey projectinrichting

Decoproject begrijpt de complexiteit van de mobiliteitsbranche en is daarom voor La Souris een geschikte partner voor het realiseren van hun winkelinrichtingen. Van ontwerp tot oplevering ervaren zij het gemak van volledige ontzorging. Geen gedoe met het opvragen van tientallen offertes bij verschillende partijen en geen lastige prijsvergelijkingen. Gewoon één betrouwbare partner die het hele proces van A tot Z beheert. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten.

Decoproject beeldmerk
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam(Vereist)
Scroll naar boven