Een succesvolle winkelbeleving

Interieurbouwer voor winkels

Oog voor detail
Kennis van de retailsector
Turnkey interieuroplossingen
Nazorg en ondersteuning

Bekijk onze retail interieurprojecten

Retail portfolio

Download het Retail Portfolio en zie hoe wij met passie retailprojecten realiseren die bijdragen aan de groei en het succes van elke organisatie!

Lucien Wilrijk Flagship store

In de nieuwe flagship store van Lucien Wilrijk zijn klanten veel relaxter. Lees hier meer over het retailproject voor fietsenketen Lucien.

Bauer Sport Wettingen (CH)

Voor Cannondale hebben we een Brand Store gebouwd in de bestaande winkel van Bauer Sport Wettingen in Zwitserland. Bekijk project!

Expert s-Heerenberg

De elektronicawinkel in ‘s-Heerenberg is een onderdeel van Expert. De taak aan ons om de franchise formule te realiseren!

La Souris Hilversum

La Souris is een trendy merk met hun scooters en fatbikes. Een echte voorloper in de branche!

De Mooij Fietsen

De E-bike specialist uit Bergen op Zoom waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Specialized Hamburg

Een strakke, gestroomlijnde winkelinrichting vol passende belevingen in de brand store van Specialized in centrum Hamburg.

Lus Elektro Diest

Van ontwerp tot realisatie: een sfeervolle elektronicawinkel voor Lus Elektro in Diest.

Bij Decoproject streven we ernaar dat elk interieurontwerp perfect aansluit bij de opdrachtgever. Je eigen visie, missie en kernwaarden zie je terug in het interieur, dat is wat wij willen bereiken. Een winkelinrichting is meer dan alleen meubels en displays. Het hoort een unieke, inspirerende ruimte te zijn die de identiteit van jouw organisatie weerspiegelt en jouw klanten aanspreekt.

Om dit te bereiken, creëren we unieke ontwerpen voor elke opdrachtgever. We investeren tijd in het begrijpen van jouw bedrijf, doelgroep en doelstellingen. Vervolgens werken we nauw met je samen om een ontwerp te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Decoproject beeldmerk

Merken waar wij voor werken

Opdrachtgevers

Decoproject beeldmerk
Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Decoproject beeldmerk

Veel gestelde vragen aan ons als interieurbouwer

Faq

Bij Decoproject begrijpen we dat een winkelinrichting meer moet zijn dan een mooi plaatje. Het moet een strategische investering zijn die uw verkoop stimuleert en uw rendement verhoogt. We creëren daarom winkelinrichtingen die zowel functioneel als rendabel zijn. Veel gestelde vragen die wij ontvangen van opdrachtgevers over winkelinrichtingen zie je hieronder:

Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven