Decoproject beeldmerk

Lus elektro winkelinrichting in Diest

Interieurontwerp, advies & maatwerk

Decoproject beeldmerk

Uitdaging​

Wat wil je bereiken met jouw winkelinrichting?

In oktober 2022 vond de intake plaats en in december 2022 was de feestelijke opening: kortom een strakke planning was genoodzaakt! Met ons multidisciplinaire team van een projectmanager, ontwerper en accountmanager hebben we voor Lus een passende winkelinrichting kunnen realiseren. Van ontwerp en advies tot schilderwerk, verlichting en maatwerk interieuroplossingen! De uitdaging van deze opdracht was dat we sfeer moesten gaan creëren in een kaal bedrijfspand met een hoogte van 6 meter..

Van schets naar realisatie

Decoproject beeldmerk

Aanpak​

Turnkey projectinrichting

Hoogte is enerzijds ontzettend mooi en voelt erg ruimtelijk aan, anderzijds is het alles behalve knus en sfeervol. Iets wat de opdrachtgever graag terug wou zien in het eindresultaat. Daarom hebben we als eerste een aantal grote elementen in het ontwerp geplaatst, hiermee verbinden we beneden met boven en oogt de ruimte al meer in verhouding. Zoals de boom, een houten huisje, een grote visual van bijna 6 meter hoog aan de achterkant van de demokeuken en de houten lattenwand.

Vervolgens hebben we met het lichtplan het plafond optisch naar beneden gehaald door onder andere met railverlichting te werken en grote lichtkoepels bij de demokeuken te plaatsen. Daarna was het tijd om met bepaalde materialen sfeer aan te brengen!

Winkelinrichting project elektronicazaak Lus Diest

Decoproject beeldmerk

Resultaat

Een sfeervolle elektronicawinkel in een bedrijfspand

Winkelinrichting elektronicazaak Lus Diest

Een uniek element

De koffie afdeling

Een absolute eyecatcher is het houten huisje met de chique verlichting. In het huisje vind je de relatief grote koffie afdeling. Het leuke aan dit huisje is dat het de afdeling duidelijk afbakent, maar tegelijkertijd oogt het ruimtelijk door de open zijkanten. Ook worden de producten op een unieke manier gepresenteerd.

Winkelinrichting elektronicazaak Lus Diest

Decoproject beeldmerk

Lus Elektro in 360 graden

Bekijk de winkelinrichting

Scroll naar boven