Hospitality

Bekijk onze interieurprojecten

Healthclub Wellactief

900 vierkante meter aan sportruimte in het centrum van Lunteren. Bekijk de realisatie van dit fitness project!

Sportschool XXL Nutrition

Bekijk de nieuwe sportschool van XXL Nutrition. Het ontwerp en de opvallende verlichting zijn perfect in lijn met de herkenbare huisstijl van de opdrachtgever.

Lucien Wilrijk Flagship store

In de nieuwe flagship store van Lucien Wilrijk zijn klanten veel relaxter. Lees hier meer over het retailproject voor fietsenketen Lucien.

Bauer Sport Wettingen (CH)

Voor Cannondale hebben we een Brand Store gebouwd in de bestaande winkel van Bauer Sport Wettingen in Zwitserland. Bekijk project!

Expert s-Heerenberg

De elektronicawinkel in ‘s-Heerenberg is een onderdeel van Expert. De taak aan ons om de franchise formule te realiseren!

La Souris Hilversum

La Souris is een trendy merk met hun scooters en fatbikes. Een echte voorloper in de branche!

De Mooij Fietsen

De E-bike specialist uit Bergen op Zoom waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Specialized Hamburg

Een strakke, gestroomlijnde winkelinrichting vol passende belevingen in de brand store van Specialized in centrum Hamburg.

Lus Elektro Diest

Van ontwerp tot realisatie: een sfeervolle elektronicawinkel voor Lus Elektro in Diest.

Ammonite hotel

Sfeervol dineren en overnachten in het Ammonite hotel en restaurant in Amsterdam.
Turnkey projectinrichting
Meer dan 15 jaar ervaring
Resultaatgericht
Maatwerk
Decoproject beeldmerk
Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken van een goed hospitality concept

Een goed horeca interieur ondersteunt het oorspronkelijke horecaconcept zoals het bedacht is door de opdrachtgever. Deze ambities en ideeën vertalen wij naar een passend interieurconcept waar de beleving centraal staat. Zowel voor de gasten als de werknemers. Een goed hospitality concept verbetert de gastvrijheid, is praktisch waardoor het de werknemers ontzorgt en biedt een goede balans tussen de beleving en een functionele werkomgeving.

Een functionele werkomgeving voor de keuken en bediening

Waarom harder werken als je ook slimmer kunt werken? Het is algemeen bekend dat het hard werken is in de horeca, maar wist je dat je met een goed interieurconcept de belasting op de werknemers kunt verminderen? Een horeca inrichting waar goed is nagedacht over de volgende onderdelen, werkt fijn én zorgt voor een prettige ervaring:

  • Doordachte indeling van de keuken met aparte afdelingen voor verschillende kookprocessen en waarbij alle benodigdheden binnen handbereik zijn. Dit voor een snelle afhandeling van de gerechten. Ook verhogen duidelijke en korte looproutes de efficiëntie van de keuken.
  • Efficiënte looproutes binnen het restaurant zijn duidelijk zichtbaar en hebben geen obstakels. Voor de bediening zijn meerdere stations verwerkt in het ontwerp waar bijvoorbeeld bestellingen kunnen worden doorgegeven, een sopje klaarstaat en bestekzakjes liggen.
  • Voldoende ruimte tussen tafels zorgt voor het comfortabel bedienen van gasten en een minder benauwd gevoel voor de gasten zelf. 
  • Communicatie is erg belangrijk, dus zorg ervoor dat het keukenpersoneel en de bediening elkaar goed kunnen bereiken. 
  • Moderne technologie voor bestellingen en betalingen versnelt de service en vermindert fouten op de werkvloer.

Een culinaire eetbeleving

Als de medewerkers prettig kunnen werken, hebben ze ook een relaxter uitstraling naar de gasten toe. Dit zorgt indirect ook voor een fijne beleving. Daarnaast is de algehele ambiance natuurlijk ook van groot belang. De kleuren, materialen, indeling, verlichting en meer dragen bij aan de uiteindelijke smaakbeleving van jouw klanten.

Smaakvol ontwerp, vakkundig uitgevoerd

Voordat we aan de slag gaan met het hospitality concept, maken we graag eerst kennis met jou en je horecabedrijf. Na de kennismaking kunnen we aan de slag gaan met het vertalen van het hospitality concept naar een concreet interieurontwerp en materialisatie. Na een eerste schetsontwerp verwerken we de feedback en gaan we aan de slag met een definitief ontwerp en een 3D visualisatie. Voor de realisatie van het project en het projectmanagement ontvang je een bijpassende offerte, na goedkeuring kunnen we overgaan tot de realisatie!

Logo Decoproject Wit
Scroll naar boven