Bekijk onze projecten voor de mobiliteitsbranche

Wil jij een optimale winkelbeleving leveren, meer omzet genereren, bijverkoop stimuleren door een juiste looproute en/of een geheel retailconcept voor jouw fietsenmerk? Denk aan een shop-in-shop concept, multibrand store concept of een franchise formule. Met een functionele indeling, inspirerende elementen, passende verlichting, optimaal gebruik van de ruimte, technologische integraties en ruimte voor klantinteractie kun je een fietsenwinkel of concept creëren die zowel functioneel als aantrekkelijk is! Bekijk ons portfolio vol met inspirerende en vernieuwende interieurprojecten!

Al meer dan vijftien jaar ontwerpen wij fietsenwinkels, shop in shop concepten, multibrand store concepten, franchise formules en andere ruimtelijke uitingen voor de mobiliteitsbranche. Zowel voor fietsenmerken en fabrikanten als voor winkelformules en individuele winkels. Door onze jarenlange ervaring in de markt weten wij als geen ander welke situaties zich voordoen in de retailbranche. Hoe de markt beweegt, wat terugkerende uitdagingen zijn en op welke manier we het beste resultaat voor jouw organisatie behalen met de juiste interieurinrichting.

wat zijn de voordelen van een goed, doordacht INTERIEURCONCEPT?

Een goed doordacht retailconcept biedt verschillende voordelen die de algehele prestaties van een winkel kunnen verbeteren. Hieronder een aantal van de belangrijkste voordelen:

1. Positieve klantbeleving

Een doordachte indeling creëert een aantrekkelijke en overzichtelijke winkelomgeving. Dit draagt bij aan een positieve en plezierige winkelervaring.

2. Optimale product presentatie

Een goede indeling zorgt ervoor dat fietsen, accessoires en andere producten op een strategische manier worden gepresenteerd. Dit kan de verkoop stimuleren door de nadruk te leggen op specifieke modellen, merken of aanbiedingen.

3. Efficiënt ruimtegebruik

Met een goed interieurconcept maak je maximaal gebruik van de beschikbare ruimte zonder dat de winkel overvol lijkt. Ook zorg je ervoor dat de ruimtes flexibel zijn, zo kun je de winkel altijd aanpassen aan toekomstige veranderingen en trends.

4. Prettige looproute

Je kunt de verkeersstroom in de winkel optimaliseren door een logische indeling. Zo voorkom je opstoppingen en zorg je ervoor dat klanten gemakkelijk door de winkel bewegen.

5. Ruimte voor klantinteractie

Het ontwerpen van specifieke zones voor klantenservice, advies en testritten kan de interactie tussen medewerkers en klanten verbeteren. Dit draagt bij aan een positieve winkelbeleving en kan het vertrouwen van klanten vergroten.

6. Duidelijke navigatie

Een overzichtelijke indeling maakt het gemakkelijk voor klanten om specifieke afdelingen of categorieën te vinden, zoals de mountainbikes, racefietsen, accessoires en servicebalie. Dit verhoogt de kans dat klanten vinden wat ze zoeken.

Decoproject beeldmerk
Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Flagship store Lucien Bike
Scroll naar boven