Duurzame stappen: CO2-neutrale vloeren van Interface

Op ons hoofdkantoor in Doetinchem hebben we sinds kort op meerdere plekken een nieuw tapijt, en wat voor één! Met dit tapijt verkleint Decoproject zijn CO2-voetafdruk en dragen we bij aan het verbeteren van de gezondheid van onze planeet. Alle beetjes helpen! Het Carbon Neutral Floors programma van Interface is gecertificeerd volgens PAS 2060, een internationaal erkende norm voor CO2-neutraliteit. Met dit tapijt van Interface hebben we het Carbon Neutral Floors certificaat ontvangen, dit certificaat heeft een mooi plekje op ons kantoor gekregen!

Over Interface

Interface is een voorloper op het gebied van CO2-neutrale vloerbedekkingsproducten. Interface vermindert hun CO2-voetafdruk door het ontwerp en de productie van hun producten te veranderen door gebruik te maken van van gerecyclede materialen, dematerialisatie en verbeterde productie-efficiëntie. De overige CO2 uitstoot wordt gecompenseerd door hernieuwbare energie, brandstofomschakeling en herbebossingsprojecten.

Wil je meer weten over duurzaamheid – denk aan biobased materialen en energiezuinige apparatuur – en interieur? Onze adviseurs kunnen je hier alles over vertellen!

Interface Carbon Neutral Floors Certificaat CO2 neutrale vloeren
Carbon Neutral Floors certificaat

Kun je hulp gebruiken bij jouw projectinrichting?

Als projectinrichter denken we natuurlijk graag met je mee over jouw interieurproject.

Scroll naar boven