Een effectief interieurontwerp voor jouw kantoor

Een doordacht interieurontwerp voor jouw kantoor is de sleutel tot het succes van een winstgevende en efficiënte werkomgeving. Als projectinrichter hebben wij al diverse praktijkvoorbeelden gehad waarbij de impact van een passend interieurontwerp groot is. Dit komt onder andere door het effect op de productiviteit en het welzijn van werknemers, het imago van jouw organisatie en het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers.

WAAR ZET JIJ OP IN?

Decoproject beeldmerk

Kort contactformulier

Bedrijfsnaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kantoor interieurontwerp door een professional

Met onze expertise en creativiteit staan we klaar om samen met jou een effectief interieurontwerp te realiseren. Een ontwerp dat voldoet aan jouw functionele behoeften, maar ook past bij de identiteit en cultuur van jouw organisatie. Of het nu gaat om het optimaliseren van de ruimte, het creëren van een inspirerende sfeer of het integreren van ergonomische oplossingen

Functionele elementen in een kantoor interieurontwerp

Er zijn tientallen elementen waar je aan moet denken bij het ontwerpen van een geschikt interieur voor jouw kantoor. Denk aan de juiste ergonomische kantoormeubelen, efficiënte opbergruimte, flexibele werkplekken, werk- en sfeerverlichting, interieuroplossingen voor de akoestiek en eenvoudige technologische integraties. Door het gebruik van diverse functionele elementen in het interieurontwerp creëer je een ruimte die esthetisch aantrekkelijk is én de behoeften van de medewerkers ondersteunt.

Ruimte optimalisatie met een interieurontwerp

Onze interieurspecialisten kijken vaak nét wat anders naar een ruimte dan een opdrachtgever. Door de ervaringen en inzichten maken zij optimaal gebruik van de beschikbare kantoorruimte. Daarbij proberen we een zo flexibel mogelijke indeling te realiseren, zodat de kantoorinrichting ook toekomstbestendig is voor eventuele uitbreidingen. Voor een interieurontwerp voor een kantoor is de indeling belangrijk, maar ook de verkeersstromen en het benutten van daglicht. 

Uitgelicht project: interieurontwerp en realisatie CorthoGreen

Voor het kantoor van CorthoGreen hebben we een eigentijds interieurontwerp gemaakt, te herkennen aan het groen en hout. Geheel passend bij de huisstijl! Bekijk hier de kantoorinrichting!

Mis het niet!
Ontvang inspiratie, trends, projectverhalen, events en veel meer direct in je mailbox.
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie van Bindsbergen
Relatie manager
Wij helpen je graag met jouw interieurproject! Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Ronnie van Bindsbergen
Relatie manager
Kantoorinrichting Corthogreen
Scroll naar boven