Wat is een turnkey projectinrichting?

Jij doet waar jij goed in bent – het runnen van jouw ambitieuze organisatie – en wij doen waar wij goed in zijn! Wij ontzorgen je volledig en leveren het interieurproject gebruiksklaar op. Dit bespaart tijd, geld en bovenal zorgen! Een turnkey projectinrichting betekent letterlijk sleutel-op-de-deur of sleutelklaar. Dit staat voor de oplossing waarbij één enkel bedrijf ervoor zorgt dat een project geheel gebruiksklaar opgeleverd wordt. Wij ontzorgen jou volledig!

Turnkey projectinrichting: van ontwerp tot uitvoering

Met passie verzorgen wij projectinrichting op maat! Je ontvangt volledige ondersteuning gedurende het traject, waarbij wij pasklare oplossingen en advies leveren tijdens alle fasen van jouw project.

Hoogwaardige kwaliteit
Wij hebben door de jaren heen goede relaties opgebouwd met fijne leveranciers. Ze zijn geselecteerd op de hoogwaardige kwaliteit en hun assortiment.
Één aanspreekpunt
Onze fanatieke projectmanagers ontzorgen je volledig en reageren snel en duidelijk. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!
Bespaar tijd, geld & zorgen
Jij kan je blijven focussen op het draaiende houden van je organisatie en wij zorgen voor de rest!
Gebruiksklaar
Wij leveren jouw interieurproject gebruiksklaar op. Zo kun je na de overdracht direct weer gebruikmaken van de vernieuwde ruimte.

Kun je hulp gebruiken bij jouw projectinrichting?

Als projectinrichter denken we natuurlijk graag met je mee over jouw interieurproject.

Elektronicawinkel Lunenburg
Scroll naar boven