Tweewielerwinkel van het jaar 2023

Ook dit jaar waren wij weer aanwezig bij de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar. Wij werken voor uiteenlopende bedrijven binnen de fietsbranche die een stapje extra willen zetten als het op interieur aankomt. Het interieur en de presentatie zijn aspecten waarop kandidaten tijdens de verkiezing beoordeeld worden. Daarom zijn wij trotse partner van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar!

De genomineerden van de Tweewieler Awards mochten zich dit jaar wederom inschrijven om kans te maken op een exclusieve design schets van Decoproject t.w.v. €5000,-. Afgelopen maandag hebben wij de prijs persoonlijk mogen overhandigen aan IJsselbikes uit Schalkhaar! Voor nu aan ons de uitdaging om in samenwerking met IJsselbikes hun winkel naar een (nog) hoger niveau te tillen. Wij hebben er zin in!

Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing

Award Innovatief ondernemerschap

Ook stond onze klant Riesewijk Exclusives nog op het podium, zij hebben dit jaar de award ‘Innovatief Ondernemerschap’ gewonnen. Met hun barista-bar en unieke afleverbioscoop vinden wij dat ze de prijs meer dan verdienen! Wij hebben destijds hun winkel ontworpen en gerealiseerd en zijn nog steeds hartstikke trots op dit project. Gefeliciteerd!

Kun je hulp gebruiken bij jouw projectinrichting?

Als projectinrichter denken we natuurlijk graag met je mee over jouw interieurproject.

Flagship store Lucien Bike
Scroll naar boven