Specialized Flagship Store bekroond met Shop! DACH Award

In 2023 hadden wij de eer om voor Specialized een indrukwekkende flagship store te ontwerpen en realiseren. Dit project is één van onze pronkstukken, waar we met trots op terugkijken. Dat de flagship store nu bekroond is met de prestigieuze SHOP! AWARD maakt ons extra trots en bevestigt de kwaliteit en impact van ons werk.

De Specialized flagship store in München was genomineerd in de categorie “Visual Merchandising, Retail Design, Shopfitting, Shop-in-Shop Systemen en Flagship Stores”. Het project werd ingediend door M-Cube Deutschland, verantwoordelijk voor de unieke digitale retailervaring in de winkel.

De beoordelingscriteria

Bij de beoordeling van de inzendingen worden de volgende aspecten meegenomen: ruimtelijke ordening, interieurontwerp, branding, presentatie van goederen, communicatie van het productassortiment en effectieve doelgroepbenadering. Ook de mix van architectuur, kleuren, materialen en verlichting is belangrijk. Uiteindelijk draait het om hoe het ontwerp wordt vertaald naar de realiteit en hoe duidelijk het idee en verhaal worden overgebracht aan de winkelbezoeker.

Over de Shop! Awards

De Shop! DACH Award wordt uitgereikt door de Shop! Association, een wereldwijde detailhandelvereniging die zich inzet voor het verbeteren van de winkelervaring van de detailhandel. Het wereldwijde Shop! Netwerk met meer dan 2000 leden, zet zich in om de branche te stimuleren en vorm te geven door best practices te publiceren en thematische werkgroepen te organiseren.

“De winnaars van de Shop! Global Awards zijn het beste van het beste van over de hele wereld en vertegenwoordigen het toppunt van in-store innovatie”, aldus Murray Kasmenn, Executive Director van Shop! Vereniging.

Wij willen iedereen bedanken die betrokken is geweest om dit project tot een succes te maken!

Scroll naar boven