De interdisciplinaire samenwerking van Decoproject

Specialized Munchen flagship store projectinrichting

Wij maken een projectinrichting in opdracht voor een ambitieuze organisatie. Maar – voor het beste resultaat – moeten we toch echt samenwerken! En dat doen wij maar al te graag!

Dit doen we in de vorm van een interdisciplinaire samenwerking, hieronder leggen we jou uit wat dit precies inhoudt.

Betekenis interdisciplinaire samenwerking

Bij een interdisciplinaire samenwerking bundelen we onze krachten: we combineren de kennis van jou als expert in de branche met onze kennis en ervaring in maatwerk interieuroplossingen. Zo werken we samen aan ons gemeenschappelijk doel: betekenisvolle belevingen creëren voor de doelgroep, zodat we jouw organisatie succesvoller maken met onze unieke projectinrichting.

Voordelen van een interdisciplinaire samenwerking

  • Doordat we vanuit verschillende perspectieven naar het vraagstuk kijken, verkrijgen we nieuwe inzichten en oplossingen. Met als resultaat: een uniek interieurconcept!
  • We leren jouw bedrijf en identiteit goed kennen doordat we de juiste vragen stellen, dit is erg belangrijk bij het ontwikkelen van een projectinrichting.
  • De inzichten die we verkrijgen tijdens onze samenwerking verleggen de grenzen van ons eigen vak.

Kun je hulp gebruiken bij jouw projectinrichting?

Als projectinrichter denken we natuurlijk graag met je mee over jouw interieurproject.

De gebruiker staat centraal bij een interdisciplinaire samenwerking

Bij een interdisciplinaire samenwerking hebben verschillende disciplines elkaar nodig om een probleem op te lossen: jouw interieur uitdaging in dit geval. De wederzijdse beïnvloeding bepaalt de uitkomst van de interieur uitdaging. Dit zorgt ervoor dat al onze interieurprojecten maatwerk zijn. De inzichten die we verkrijgen tijdens onze samenwerking verleggen de grenzen van ons eigen vak. Daar worden wij blij van!

Van A tot Z: complete ontzorging

Wij werken aan méér dan projectinrichting. Met aandacht & passie bouwen we interieurprojecten op maat en verbinden ze met organisaties. Zo dragen onze interieuroplossingen bij aan jouw succes! Wat ons uniek maakt is dat wij alle disciplines voor jouw interieuroplossing in huis hebben. Ook wel een turnkey projectinrichting, wil je daar meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Scroll naar boven