Skip to content

Over ons

Previous
Next

Decoproject ontwikkelt retailconcepten, die voorop lopen in de tijd en aansluiten op de wens van onze opdrachtgevers.

Ons multidisciplinaire team heeft door de jaren heen verschillende unieke projecten gerealiseerd voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren. Wij werken nauw samen met onze klanten om een samenhangend retailconcept te realiseren, dat zal voldoen aan de behoefte van het hedendaagse publiek en daarmee de gestelde doelstellingen zal overtreffen. Wij geloven sterk in de impact van interieur in de totale beleving van de ruimte. Zien is immers geloven. Decoproject biedt u een aantal diensten. U beslist zelf of u gebruikt maakt van een afzonderlijke dienst of van het complete pakket. U kunt hierbij altijd rekenen op volledige ondersteuning gedurende het traject.

Processtappen

Design

Decoproject beschikt over een eigen team van designers om een concept of interieur op maat te ontwikkelen.

Projectmanagement

Onder supervisie van onze projectleiders en accountmanagers worden projecten van het begin tot het eind in goede banen geleid.

Technische Ontwikkeling

Door onze enorme kennis van productietechnieken zijn wij in staat te adviseren over de juiste technische ontwikkeling van producten. Hierbij staan prijs en functionaliteit voorop. Waar nodig werken wij met prototypes. Hierdoor kan het concept voor de uitrol worden geoptimaliseerd.

Productie

Om het concept te produceren maken wij, naast onze eigen faciliteiten, gebruik van gerenommeerde producenten uit ons wereldwijd leveranciersnetwerk.

Logistiek & Montage

Decoproject beschikt over professionele montageteams en ruim voldoende logistieke - en opslagfaciliteiten om garant te staan voor een snelle en adequate logistieke afhandeling en goed voorraadbeheer. Zowel nationaal als internationaal.

After Sales & Service

Wij zijn in staat snel en adequaat invulling te geven aan de wensen van onze opdrachtgevers en dat vanuit één centraal aanspreekpunt.